11.22.63

11.22.63 2016

Dramă

,

SF & Fantezie

18+

Un profesor de engleză călătorește înapoi în timp pentru a preveni asasinarea lui Kennedy, dar descoperă că este atașat de viața pe care și-a făcut-o într-o epocă trecută.

Sezoane

Gaura iepurelui

1. Gaura iepurelui

Un profesor de engleză dintr-un oraș mic, Jake Epping, află de la un prieten că există un portal care duce din prezent până în 1960. Prietenul lui Jake îl roagă să-l ajute să oprească asasinarea lui John F. Kennedy, mergând înapoi în timp și aflând cine. l-a ucis cu adevărat pe Kennedy... și i-a ucis.

Podeaua crimei

2. Podeaua crimei

Deranjat de imposibilitatea misiunii sale, Jake călătorește la Holden, Kentucky, pentru a salva familia prietenului său Harry Dunning, care au fost uciși de Halloween de tatăl lui Harry, Frank. Dar are Jake ceea ce este necesar pentru a ucide un bărbat?

Alte voci, alte camere

3. Alte voci, alte camere

Jake găsește un aliat puțin probabil în căutarea sa în plutitorul local Bill Turcote. Obține o slujbă ca profesor într-un orășel de lângă Dallas și descoperă scântei romantice cu bibliotecara școlii Sadie Dunhill. Jake își construiește o viață dublă - spionând noaptea pe Lee Harvey Oswald pe măsură ce potențialul asasin din Jake construiește. Urmărirea lui Oswald îl duce pe Jake în partea întunecată din Dallas, unde își dă seama că Oswald nu este singura amenințare cu care trebuie să se confrunte Kennedy.

Ochii Texasului

4. Ochii Texasului

Parteneriatul dintre Jake și Bill începe să se lupte pe măsură ce descoperă mai multe secrete în jurul imprevizibilului Lee Harvey Oswald. Conspirația care îl implică pe Oswald se adâncește, în timp ce dragostea înflorește pentru Jake și Sadie. Dar, implicându-se cu un spectator nevinovat, și-a pus Jake noua dragoste în pericol?

Adevărul

5. Adevărul

Totul începe să se destrame în timp ce Jake se luptă să trăiască două vieți: profesor și călător în timp. Când viața lui Sadie este amenințată, Jake trebuie să facă o alegere teribilă, lăsându-l pe Bill în voia lui. Lee Harvey Oswald face pași care îl vor conduce la o întâlnire cu destinul.

La mulți ani, Lee Harvey Oswald

6. La mulți ani, Lee Harvey Oswald

Este octombrie 1962, iar furtuna de amenințări din Dallas continuă să crească. Jake trebuie să ia măsuri drastice pentru a stabili dimensiunea completă a amenințării la adresa lui Kennedy. Și în mijlocul tuturor, el este lovit de o moarte neașteptată și de o trădare amară din partea unuia dintre cei mai apropiați lui.

Băiatul soldat

7. Băiatul soldat

Sfârșitul este aproape, iar Jake nu este la înălțime. Sadie se luptă să ridice piesele, dar nimeni nu cunoaște misiunea la fel de bine ca Jake. Kennedy și asasinul sunt pe o cale de coliziune - dar a schimbat Jake destul de mult lucrurile în trecut pentru a schimba cursul evenimentelor? Zilele se numără invers pe măsură ce 11.22.63 se apropie.

Ziua în cauză

8. Ziua în cauză

Trecutul scoate toate armele pe care le are pentru a-l împiedica pe Jake să ajungă la Dealey Plaza la timp pentru a-l salva pe Kennedy. Dacă eșuează, ar putea însemna moartea pentru Jake sau alții apropiați - și dacă reușește, ar putea crea o lume în care va pierde tot ce a cunoscut vreodată. Care este costul de a face ceea ce trebuie?